Over NRG & Media

Wie is NRG & Media?
NRG & Media regelt energie voor ondernemers in heel Nederland. Direct van de bron naar uw bedrijf, want wij werken samen met bedrijven die zelf gas en stroom produceren, zonder tussenkomst van commerciële partijen. En dat ziet u terug op uw energierekening. Vanuit ons kantoor zorgen onze collega’s er elke dag voor dat uw energiezaken optimaal geregeld zijn.

Transparant en onafhankelijk advies
NRG & Media heeft geen enkele contractuele verplichting tot advisering, bemiddeling of verkoop van een product of dienst, van welke energieleverancier dan ook. NRG & Media is daarmee niet gebonden aan een energieleverancier. Hierdoor kunnen wij u in alle vrijheid een 100% onafhankelijk energie advies geven. Zo krijgt u als klant altijd de beste energieoplossing die past bij uw bedrijfsvoering.

Mond-tot-mond reclame
Bij NRG & Media kiezen we voor Mond-tot-Mond reclame als belangrijkste middel om onze dienstverlening uit te breiden.

Vraag 100 willekeurige mensen om u heen wat de sterkste vorm van reclame is en u zult ervaren – voor zover u het zelf nog niet had geconcludeerd – dat het mond-tot-mond reclame is. Ieder mens beveelt aan en ieder mens gaat vaak af op die aanbevelingen.

Wat maakt dat we als consument naar een bepaald restaurant of naar een bepaalde film gaan ? Juist: mond-tot-mond reclame. En het liefst door mensen die het dichtst bij ons staan. Het draait namelijk allemaal om vertrouwen. Indien iemand uit uw directe omgeving u aanbeveelt om bij NRG & Media een mogelijke besparing te laten checken, dan zal u hier toe eerder geneigd zijn, dan aanbevelingen door middel van televisie reclame.

Aanbevelen is de meest pure vorm van reclame. Aanbevelen doen we alleen indien we ergens zeer tevreden over zijn en niemand beveelt zijn directe omgeving iets aan, wat niet goed is.

Het grootste belang van NRG & Media en onze besparingsadviseurs is een meer dan tevreden klant. Aangezien wij geloven in mond-tot-mond reclame, zijn wij dus afhankelijk van tevreden klanten. Alleen als de klant zeer tevreden is, zal hij/zij ons aanbevelen bij zijn of haar netwerk.

Voor wie is NRG & Media?

Onze service is met name interessant voor MKB en Groot Zakelijke klanten.


Onze diensten zijn gratis beschikbaar voor ruim 500.000 MKB bedrijven, agrarische sector, verenigingen en sportclubs in heel Nederland:

  • Voor zelfstandige ondernemers & ZZP
  • Zware industrie en productie bedrijven
  • Winkels, kantoren en restaurants
  • Autobedrijven en bedrijven in transport en logistiek
  • Bakkers, slagers en supermarkten
  • Tuinders, melkveebedrijven en kippenhouders
  • Sportclubs, scholen en musea
  • Vakantieparken, projectontwikkelaars en VVE’s
  • Winkelketens en brancheverenigingen
  • Franchise en inkoopcollectieven.

Wij kennen de markt

Wij kopen in op het juiste moment

Wij geven u de beste prijs

Wij maken contracten op maat

Persoonlijke accountmanager

Wij staan ook na het afsluiten van een contract voor u klaar om u te ondersteunen bij al uw energie gerelateerde zaken.

Onze Partners

Nauwkeurigheid en perfectie zijn belangrijk in de markten die we bedienen. Wij zijn van mening dat u de beste providers verdient die er te vinden zijn met de bijbehorende service die u mag verwachten.

Dagelijks bouwen wij aan een netwerk van kennispartners om zelf zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn en u van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit binnen handbereik dus! Hiernaast een aantal belangrijke partners op een rij